Strada Lunga Nr. 8
0774405254
evilclown@synconcept.ro

The Poirot Pub

Pub-ul Poirot este o parte integrata in hostelul Edgar’s Clown. Pub-ul Poirot este locul de socializare gandit si realizat astfel incat sa le ofere tuturor celor care ii calca pragul o senzatie apropiata de acel loc ideal in care te intalnesti cu prieteni dragi sau cu cei cu care se pot lega povesti si amintiri.

Deschis din anul 2016, Pub Poirot si-a adaptat starea si design-ul pentru ca fiecare turist sau localnic sa devina un prieten apropiat. Fiecare client este primit ca un vechi prieten, ca o persoana care isi cauta aici vocatia sau energia necesara pentru a-si atinge telul propus in drumul sau.

Pub-ul Poirot este spatiul de socializare oferit de Hostel Edgar’s Clown. Este acel spatiu primitor in care iti incepi ziua cu muzica buna si cafea calda, locul in care te relaxezi dupa un drum lung si locul in care gasesti un play-ground. Aici poti sa iti petreci serile participand sau organizand campionate de fussball sau de playstation, poti participa la seri de filme si uneori la lectii de chitara sau workshop-uri pe diferite teme culturale.

Muzica buna si un personal care o sa va zambeasca la fiecare intalnire va asteapta cu fiecare ocazie la Pub-ul Poirot.

Un răspuns

  1. Eu25 spune:

    Foarte frumos pub.ul cu o atmosfera placuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate drepturile rezervate © 2018  & WebTask

ro_RO
en_US ro_RO
0722 396 035
Strada Lunga 8